Møbler - Barstole

Ethvert samtalekøkken, og enhver restaurant eller café, kan tåle at blive frisket op i stil og funktionalitet med barstole. En stor trend i tiden er at tale uformelt sammen, og findes der noget bedre sted at gøre det end hjemme i samtalekøkkenet, hvor familie og venner mødes, eller på caféen over en kop kaffe eller et glas vin?


Uanset hvad du skal bruge barstole til, kan du finde den helt rigtige model her på siden. Hos OlympiaDesign er vi nemlig specialister og eksperter i design, produktion og salg af barstole, og vi har sammensat et bredt udvalg, som du kan gå på opdagelse i.


Vi tilbyder barstole, der er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvilket betyder, at de kan holde til at blive brugt mange gange. Både i hjemmet eller andre steder, hvor de passer ind. Vores moderne forretningsmodel, hvor vi har fordelagtige design- og produktionsaftaler, betyder, at du kan købe vores barstole til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Vores udvalg med barstole opdateres løbende i takt med tidens trends, mens vi selvfølgelig også forhandler klassiske barstole, som også er et sikkert hit i mange tilfælde.

House of Sander - Bola bar chair

DKK 785,00

ex. moms 628,00

 

House of Sander - Odin bar chair

DKK 785,00

ex. moms 628,00

 

House of Sander - Sif bar chair

DKK 785,00

ex. moms 628,00

 

House of Sander - Tora bar chair

DKK 900,00

ex. moms 720,00

 

Verona bar chair

DKK 405,00

ex. moms 324,00

 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet.